Quadro serie

De Quadro serie bestaat uit vierkante en rechthoekige ontwerpen waarbij de vormen en het lijnenspel een gebalanceerd en uitdagend geheel vormen. De wastafels worden opgehangen met RVS muurbeugels, deze verdwijnen geheel onder de wastafel, zo lijkt de wastafel als een puur brok steen uit de wand te komen. Het water vloeit via de naden langs de tegel op natuurlijke wijze weg.

Flatline serie

De Flatline serie bestaat uit platte wastafels met een strak en minimalistisch design. De muurbeugels verdwijnen geheel onder de wastafel, wat een bijna surrealistisch voorkomen geeft. Het water vloeit op natuurlijke wijze weg, via de naden van een iets verzonken tegel. Alle Flatline wastafels hebben een waterslot ingebouwd, dus een sifon is niet meer nodig.

 

CrossOver serie

De wastafels uit de CrossOver serie zijn een samensmelting van de Quadro en Flatline ontwerpen. Het is een wastafel met een vlak gedeelte zoals de Flatline, maar met een verdiepte wasbak zoals de Quadro serie. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle CrossOver wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Bowl serie

De Bowl serie is onze nieuwste wastafel serie. Het combineerd onze bekende vierkante ontwerpen met meer organische vormen. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle Bowl wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Custom design 

Giquadro specialiseert zich in maatwerk. Naast onze standaard Quadro, Flatline en CrossOver series kunnen we ook uw eigen ontwerp maken, of zijn uw aanpassingen op onze ontwerpen mogelijk. Zo kunnen we onze standaard wastafels in de maat maken die u beter uitkomt. Ze kunnen kleiner, minder diep of juist groter. Ook kunnen we de plaatsing van de afvoer naar uw persoonlijke wensen aanpassen. Een aantal voorbeelden vindt u op onze website.

Badkamer wasbak

Een badkamer wasbak uit natuursteen is nog steeds het centrale pronkstuk in de badkamer. Het miljoenen jaren oude gesteente geeft een extra dimensie aan het design en de uitstraling van de wasbakken in de badkamer

 

Giquadro maakt een badkamer wasbak in verschillende modellen.

 

 

Ook een badkamer wasbak op maat is geen probleem, kijkt voor inspiratie op de collectie pagina.

 

Giquadro: badkamer design van Nederlandse bodem.

 

Giquadro is een Nederlands bedrijf dat strakke badkamer wasbakken uit natuursteen produceert. Alle wasbakken voor de badkamer worden uit één stuk gehouwen. Materialen die we veel gebruiken zijn zwart graniet, Belgisch hardsteen en wit composiet quartz. Doordat alles uit één stuk steen wordt gehouwen is er geen kans op lekkage en verkleuring van lijmnaden.

 

Verkoop van onze modellen gebeurt via een landelijk dealernetwerk, op onze verkooppunten pagina kunt u een verkooppunt vinden bij u in de buurt.

 

Mocht u verder nog vragen hebben over onze producten of website, kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contact pagina.

 

 

 

 

hardstenen wasbak - hardstenen wastafel - natuurstenen wastafel - natuurstenen wasbak - badkamer wastafel - design wastafel - granieten wasbak - wastafel op maat - moderne wastafel - design badkamer - quartz wastafel - quartz wasbak - vierkante wastafel - vierkante wasbak - badkamer wasbak - badkamermeubelen - stenen waskom - design sanitair - sitemap