Quadro serie

De Quadro serie bestaat uit vierkante en rechthoekige ontwerpen waarbij de vormen en het lijnenspel een gebalanceerd en uitdagend geheel vormen. De wastafels worden opgehangen met RVS muurbeugels, deze verdwijnen geheel onder de wastafel, zo lijkt de wastafel als een puur brok steen uit de wand te komen. Het water vloeit via de naden langs de tegel op natuurlijke wijze weg.

Flatline serie

De Flatline serie bestaat uit platte wastafels met een strak en minimalistisch design. De muurbeugels verdwijnen geheel onder de wastafel, wat een bijna surrealistisch voorkomen geeft. Het water vloeit op natuurlijke wijze weg, via de naden van een iets verzonken tegel. Alle Flatline wastafels hebben een waterslot ingebouwd, dus een sifon is niet meer nodig.

 

CrossOver serie

De wastafels uit de CrossOver serie zijn een samensmelting van de Quadro en Flatline ontwerpen. Het is een wastafel met een vlak gedeelte zoals de Flatline, maar met een verdiepte wasbak zoals de Quadro serie. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle CrossOver wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Bowl serie

De Bowl serie is onze nieuwste wastafel serie. Het combineerd onze bekende vierkante ontwerpen met meer organische vormen. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle Bowl wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Custom design 

Giquadro specialiseert zich in maatwerk. Naast onze standaard Quadro, Flatline en CrossOver series kunnen we ook uw eigen ontwerp maken, of zijn uw aanpassingen op onze ontwerpen mogelijk. Zo kunnen we onze standaard wastafels in de maat maken die u beter uitkomt. Ze kunnen kleiner, minder diep of juist groter. Ook kunnen we de plaatsing van de afvoer naar uw persoonlijke wensen aanpassen. Een aantal voorbeelden vindt u op onze website.

Badkamer wastafel

 

Giquadro levert voor uw badkamer wastafel verschillende modellen.

 

 

badkamer wastafel

De meest minimalistische badkamer wastafel is de Flatline 60. Deze badkamer wastafel heeft maar een dikte van 6cm. Dit model heeft een ingebouwd waterslot, waardoor dit model als een blok steen uit de muur lijkt te komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

badkamer wastafels

Een meer traditionele badkamer wastafel is de Quadro serie. Deze serie kenmerkt zich door een dikte van 12cm en een wasbak diepte van 7.5cm. Deze badkamer wastafel is in verschillende breedten te verkrijgen.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

badkamer wastafel

De meest luxe badkamer wastafel uit ons assortiment is de CrossOver serie. Zoals de naam al suggereerd heeft deze het beste uit de andere twee series in zich. Deze serie is 10cm dik, de wasplaats is 5.5cm diep. Naast het ingebouwde waterslot, heeft dit model ook het platte gedeelte naast de wasplaats zoals de Flatline serie. Ook deze badkamer wastafel is te verkrijgen in verschillende breedtes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

badkamer wastafels

De BOWL-serie is onze nieuwste badkamer wastafel. In deze serie combineren we een ronde vorm met onze bekende vierkante en rechthoekige ontwerpen. De verborgen afvoer en muurbeugels zorgen ervoor dat ook deze serie als één blok steen uit de wand lijkt te komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor alle modellen geldt dat ze aangepast kunnen worden aan uw wensen.

Bij een badkamer wastafel van Giquadro past perfect één van onze kasten of stenen tableau’s. Nederland is en blijft een “kasten-land”. Giquadro biedt de klanten een keuze uit luxe ladekasten in verschillende hout afwerkingen, in het wit of in hoogglans gespoten kleuren. Deze kasten hangen zeer stijlvol zwevend onder de wastafels, passend in het gehele ontwerp. Of in het geval van de Crossover
zijn de kasten geintegreerd en als een geheel ontworpen. Uiteraard zijn er ook verschillende kolomkasten leverbaar.

hardstenen wasbak - hardstenen wastafel - natuurstenen wastafel - natuurstenen wasbak - badkamer wastafel - design wastafel - granieten wasbak - wastafel op maat - moderne wastafel - design badkamer - quartz wastafel - quartz wasbak - vierkante wastafel - vierkante wasbak - badkamer wasbak - badkamermeubelen - stenen waskom - design sanitair - sitemap