Quadro serie

De Quadro serie bestaat uit vierkante en rechthoekige ontwerpen waarbij de vormen en het lijnenspel een gebalanceerd en uitdagend geheel vormen. De wastafels worden opgehangen met RVS muurbeugels, deze verdwijnen geheel onder de wastafel, zo lijkt de wastafel als een puur brok steen uit de wand te komen. Het water vloeit via de naden langs de tegel op natuurlijke wijze weg.

Flatline serie

De Flatline serie bestaat uit platte wastafels met een strak en minimalistisch design. De muurbeugels verdwijnen geheel onder de wastafel, wat een bijna surrealistisch voorkomen geeft. Het water vloeit op natuurlijke wijze weg, via de naden van een iets verzonken tegel. Alle Flatline wastafels hebben een waterslot ingebouwd, dus een sifon is niet meer nodig.

 

CrossOver serie

De wastafels uit de CrossOver serie zijn een samensmelting van de Quadro en Flatline ontwerpen. Het is een wastafel met een vlak gedeelte zoals de Flatline, maar met een verdiepte wasbak zoals de Quadro serie. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle CrossOver wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Bowl serie

De Bowl serie is onze nieuwste wastafel serie. Het combineerd onze bekende vierkante ontwerpen met meer organische vormen. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle Bowl wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Custom design 

Giquadro specialiseert zich in maatwerk. Naast onze standaard Quadro, Flatline en CrossOver series kunnen we ook uw eigen ontwerp maken, of zijn uw aanpassingen op onze ontwerpen mogelijk. Zo kunnen we onze standaard wastafels in de maat maken die u beter uitkomt. Ze kunnen kleiner, minder diep of juist groter. Ook kunnen we de plaatsing van de afvoer naar uw persoonlijke wensen aanpassen. Een aantal voorbeelden vindt u op onze website.

Design badkamer

design badkamer

Elke design badkamer krijgt met een unieke Giquadro wastafel een perfect pronk stuk. Passend in de design badkamer hebben onze ontwerpen een veelal minimalistisch design. Uw design badkamer begint natuurlijk bij het bedenken van een concept, de keuze van de belangrijke elementen zoals een bad en of een douche en de indeling. Daarna volgt natuurlijk de materiaal en kleur keuze die in dit eerder gekozen concept aansluiten en uw design badkamer tot een harmonieus geheel maken.

 

Giquadro kiest aan de ene kant voor een traditioneel warm natuurlijk materiaal, namelijk zwart graniet. Maar verwerkt dit vervolgens wel tot een heel modern en strak product. Het witte composiet quartz wat we ook gebruiken is een veel moderner materiaal. Beide materialen hebben gemeen dat ze net als de ontwerpen tientallen jaren mee gaan. De basis kleuren zwart en wit zijn al jaren inspiratie voor talloze beroemde ontwerpers.

 

Wanneer u er over een een groot aantal jaren voor kiest uw design badkamer nieuwe kleuren te geven, zal dit meestal nog steeds perfect passen bij uw Giquadro wastafel en zal u deze niet hoeven te vervangen.

 

Vele voorbeelden voor uw design bakamer vindt u op onze collectie pagina.

hardstenen wasbak - hardstenen wastafel - natuurstenen wastafel - natuurstenen wasbak - badkamer wastafel - design wastafel - granieten wasbak - wastafel op maat - moderne wastafel - design badkamer - quartz wastafel - quartz wasbak - vierkante wastafel - vierkante wasbak - badkamer wasbak - badkamermeubelen - stenen waskom - design sanitair - sitemap