Quadro serie

De Quadro serie bestaat uit vierkante en rechthoekige ontwerpen waarbij de vormen en het lijnenspel een gebalanceerd en uitdagend geheel vormen. De wastafels worden opgehangen met RVS muurbeugels, deze verdwijnen geheel onder de wastafel, zo lijkt de wastafel als een puur brok steen uit de wand te komen. Het water vloeit via de naden langs de tegel op natuurlijke wijze weg.

Flatline serie

De Flatline serie bestaat uit platte wastafels met een strak en minimalistisch design. De muurbeugels verdwijnen geheel onder de wastafel, wat een bijna surrealistisch voorkomen geeft. Het water vloeit op natuurlijke wijze weg, via de naden van een iets verzonken tegel. Alle Flatline wastafels hebben een waterslot ingebouwd, dus een sifon is niet meer nodig.

 

CrossOver serie

De wastafels uit de CrossOver serie zijn een samensmelting van de Quadro en Flatline ontwerpen. Het is een wastafel met een vlak gedeelte zoals de Flatline, maar met een verdiepte wasbak zoals de Quadro serie. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle CrossOver wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Bowl serie

De Bowl serie is onze nieuwste wastafel serie. Het combineerd onze bekende vierkante ontwerpen met meer organische vormen. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle Bowl wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Custom design 

Giquadro specialiseert zich in maatwerk. Naast onze standaard Quadro, Flatline en CrossOver series kunnen we ook uw eigen ontwerp maken, of zijn uw aanpassingen op onze ontwerpen mogelijk. Zo kunnen we onze standaard wastafels in de maat maken die u beter uitkomt. Ze kunnen kleiner, minder diep of juist groter. Ook kunnen we de plaatsing van de afvoer naar uw persoonlijke wensen aanpassen. Een aantal voorbeelden vindt u op onze website.

Design Wastafel

De eerste design wastafel die ontworpen werd door Giquadro was de Quadro Basin 45-0 uit zwart natuursteen.

 

 

design wastafel

Deze design wastafel stond met zijn prachtige verhoudingen en zijn ideale vierkante vorm aan de wieg van de eerste serie, de Quadro serie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niet veel later is de Flatline serie ontworpen.

 

 

design wastafels

Dit wordt op dit moment gezien als Giquadro's meest gedurfde en spannendste design wastafel. De Flatline is een platte wastafel met een strak en minimalistisch ontwerp.

 

De eerste vraag die deze design wastafel oproept is vaak: "spettert dit niet?" Het antwoord is nee, dit spettert niet, mits de kraan mooi recht van boven op de tegel uitloopt. Zelfs als de kraan helemaal open staat is er niets aan de hand, het water stroomt allemaal via de naden van de tegel weg. De afvoer heeft 2x meer capaciteit dan wat er in Nederland maximaal uit een waterleiding in een badkamer stroomt.

 

 


 

 

 

 

 

Uit beide eerder genoemde series is een derde design wastafel ontstaan, de CrossOver serie.

 

 

design wastafel

Deze serie kenmerkt zich door diepe bakken uit de Quadro serie, gecombineerd met de platte vlakken van de Flatline serie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze nieuwste design wastafel is de Bowl serie.

 

 

design wastafels

In deze serie combineren we een ronde vorm met onze bekende vierkante en rechthoekige ontwerpen. De verborgen afvoer en muurbeugels zorgen ervoor dat ook deze serie als één blok steen uit de wand lijkt te komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omdat de design wastafels van Giquadro zwevend en onzichtbaar met muurbeugels opgehangen wordt, kiezen we er ook voor om de Gi-one kasten serie en Table serie ook als zwevende elementen aan te bieden. Dit past in de design filosofie van Giquadro en complementeert de opstelling tot een uniek geheel.

hardstenen wasbak - hardstenen wastafel - natuurstenen wastafel - natuurstenen wasbak - badkamer wastafel - design wastafel - granieten wasbak - wastafel op maat - moderne wastafel - design badkamer - quartz wastafel - quartz wasbak - vierkante wastafel - vierkante wasbak - badkamer wasbak - badkamermeubelen - stenen waskom - design sanitair - sitemap