Quadro serie

De Quadro serie bestaat uit vierkante en rechthoekige ontwerpen waarbij de vormen en het lijnenspel een gebalanceerd en uitdagend geheel vormen. De wastafels worden opgehangen met RVS muurbeugels, deze verdwijnen geheel onder de wastafel, zo lijkt de wastafel als een puur brok steen uit de wand te komen. Het water vloeit via de naden langs de tegel op natuurlijke wijze weg.

Flatline serie

De Flatline serie bestaat uit platte wastafels met een strak en minimalistisch design. De muurbeugels verdwijnen geheel onder de wastafel, wat een bijna surrealistisch voorkomen geeft. Het water vloeit op natuurlijke wijze weg, via de naden van een iets verzonken tegel. Alle Flatline wastafels hebben een waterslot ingebouwd, dus een sifon is niet meer nodig.

 

CrossOver serie

De wastafels uit de CrossOver serie zijn een samensmelting van de Quadro en Flatline ontwerpen. Het is een wastafel met een vlak gedeelte zoals de Flatline, maar met een verdiepte wasbak zoals de Quadro serie. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle CrossOver wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Bowl serie

De Bowl serie is onze nieuwste wastafel serie. Het combineerd onze bekende vierkante ontwerpen met meer organische vormen. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle Bowl wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Custom design 

Giquadro specialiseert zich in maatwerk. Naast onze standaard Quadro, Flatline en CrossOver series kunnen we ook uw eigen ontwerp maken, of zijn uw aanpassingen op onze ontwerpen mogelijk. Zo kunnen we onze standaard wastafels in de maat maken die u beter uitkomt. Ze kunnen kleiner, minder diep of juist groter. Ook kunnen we de plaatsing van de afvoer naar uw persoonlijke wensen aanpassen. Een aantal voorbeelden vindt u op onze website.

Granieten wasbak

granieten wasbak

Een granieten wasbak van Giquadro is altijd een uniek stuk. Wij maken uw granieten wasbak uit zwart granite, dit natuursteen zorgt ervoor dat elke granieten wasbak uniek is. De kwaliteit en samenstelling van het steen zijn wel weer dermate homogeen dat de uitstraling altijd gelijk is. 

 

Wij frezen aan de onderkant zo veel mogelijk steen weg van uw granieten wasbak om ruimte te maken voor de beugels en het gewicht beperkt te houden. Van het blok graniet blijft uiteindelijk maar éénderde over als granieten wasbak.

 

De steen is extreem hard en kras bestendig. Daarnaast ook zuurvast en bevat geen kalk. De steen is een soort lava steen, die nooit uit de vulkaan gestroomd is, maar diep in de aarde redelijk snel afgekoeld is. Door aardbewegingen in de afgelopen tienduizenden jaren zijn er een paar groeves op de wereld waar deze steen te delven is. De steen lijkt een beetje op een basalt.   

 

Omdat er geen kalk in de steen zit, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Belgisch hardsteen, is de steen veel minder kwetsbaar. Moderne poetsmiddelen zijn gewoon te gebruiken op deze granieten wasbak.

 

Om inspiratie op te doen, nodigen wij u uit om onze collectie pagina’s te bekijken. Kunt u de perfecte wasbak niet vinden of heeft u al een eigen wasbak ontwerp, dan helpen we u graag verder om de perfecte wasbak op maat te maken. U kunt ons bereiken via de contact pagina.

hardstenen wasbak - hardstenen wastafel - natuurstenen wastafel - natuurstenen wasbak - badkamer wastafel - design wastafel - granieten wasbak - wastafel op maat - moderne wastafel - design badkamer - quartz wastafel - quartz wasbak - vierkante wastafel - vierkante wasbak - badkamer wasbak - badkamermeubelen - stenen waskom - design sanitair - sitemap