Quadro serie

De Quadro serie bestaat uit vierkante en rechthoekige ontwerpen waarbij de vormen en het lijnenspel een gebalanceerd en uitdagend geheel vormen. De wastafels worden opgehangen met RVS muurbeugels, deze verdwijnen geheel onder de wastafel, zo lijkt de wastafel als een puur brok steen uit de wand te komen. Het water vloeit via de naden langs de tegel op natuurlijke wijze weg.

Flatline serie

De Flatline serie bestaat uit platte wastafels met een strak en minimalistisch design. De muurbeugels verdwijnen geheel onder de wastafel, wat een bijna surrealistisch voorkomen geeft. Het water vloeit op natuurlijke wijze weg, via de naden van een iets verzonken tegel. Alle Flatline wastafels hebben een waterslot ingebouwd, dus een sifon is niet meer nodig.

 

CrossOver serie

De wastafels uit de CrossOver serie zijn een samensmelting van de Quadro en Flatline ontwerpen. Het is een wastafel met een vlak gedeelte zoals de Flatline, maar met een verdiepte wasbak zoals de Quadro serie. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle CrossOver wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Bowl serie

De Bowl serie is onze nieuwste wastafel serie. Het combineerd onze bekende vierkante ontwerpen met meer organische vormen. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle Bowl wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Custom design 

Giquadro specialiseert zich in maatwerk. Naast onze standaard Quadro, Flatline en CrossOver series kunnen we ook uw eigen ontwerp maken, of zijn uw aanpassingen op onze ontwerpen mogelijk. Zo kunnen we onze standaard wastafels in de maat maken die u beter uitkomt. Ze kunnen kleiner, minder diep of juist groter. Ook kunnen we de plaatsing van de afvoer naar uw persoonlijke wensen aanpassen. Een aantal voorbeelden vindt u op onze website.

Moderne wastafel

moderne wastafel

Een moderne wastafel is vaak een op het eerste gezicht simpel ontwerp. Onze moderne wastafel serie is ontworpen met veelal minimalistische uitstraling, kwadratische verhoudingen en rechte hoeken. De basis materialen voor onze moderne wastafel zijn zwart graniet en wit quarz composiet., maar ook Belgisch hardsteen is mogelijk. Al onze wastafels worden uit één stuk gehouwen.

 

Giquadro probeert, bij het ontwerpen van de moderne wastafel, elementen weg te laten en zaken te schrappen tot we bij de kern en de essentie van het ontwerp zijn. Onze passie ligt bij het werken met eerlijk en mooie materialen in eenvoudige maar slimme ontwerpen. We werken met steen dat al honderdduizenden jaren op aarde is. Een mooi en puur materiaal.

 

De spanning in de natuur tussen water en steen, al eeuwen samen op aarde, dat is wat ons bezig houdt en ons inspireert.  We hopen deze inspiratie en de spanning van water en steen met onze moderne wastafel te kunnen doorgeven. Graag nodigen we u uit om onze verschillende modellen te bekijken via onze collectie pagina.

 

Uiteraard kunnen we ook uw wastafel op maat totaal naar eigen ontwerp maken, kijk voor inspiratie op de maatwerk pagina.

 

Omdat de moderne wastafel van Giquadro zwevend en onzichtbaar met  beugels opgehangen wordt, kiezen we er ook voor om de Gi-one kasten serie en Table serie ook als zwevende elementen aan te bieden. Dit past in de design filosofie van Giquadro en complementeert de opstelling met een moderne wastafel tot een uniek geheel.

hardstenen wasbak - hardstenen wastafel - natuurstenen wastafel - natuurstenen wasbak - badkamer wastafel - design wastafel - granieten wasbak - wastafel op maat - moderne wastafel - design badkamer - quartz wastafel - quartz wasbak - vierkante wastafel - vierkante wasbak - badkamer wasbak - badkamermeubelen - stenen waskom - design sanitair - sitemap