Quadro serie

De Quadro serie bestaat uit vierkante en rechthoekige ontwerpen waarbij de vormen en het lijnenspel een gebalanceerd en uitdagend geheel vormen. De wastafels worden opgehangen met RVS muurbeugels, deze verdwijnen geheel onder de wastafel, zo lijkt de wastafel als een puur brok steen uit de wand te komen. Het water vloeit via de naden langs de tegel op natuurlijke wijze weg.

Flatline serie

De Flatline serie bestaat uit platte wastafels met een strak en minimalistisch design. De muurbeugels verdwijnen geheel onder de wastafel, wat een bijna surrealistisch voorkomen geeft. Het water vloeit op natuurlijke wijze weg, via de naden van een iets verzonken tegel. Alle Flatline wastafels hebben een waterslot ingebouwd, dus een sifon is niet meer nodig.

 

CrossOver serie

De wastafels uit de CrossOver serie zijn een samensmelting van de Quadro en Flatline ontwerpen. Het is een wastafel met een vlak gedeelte zoals de Flatline, maar met een verdiepte wasbak zoals de Quadro serie. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle CrossOver wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Bowl serie

De Bowl serie is onze nieuwste wastafel serie. Het combineerd onze bekende vierkante ontwerpen met meer organische vormen. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle Bowl wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Custom design 

Giquadro specialiseert zich in maatwerk. Naast onze standaard Quadro, Flatline en CrossOver series kunnen we ook uw eigen ontwerp maken, of zijn uw aanpassingen op onze ontwerpen mogelijk. Zo kunnen we onze standaard wastafels in de maat maken die u beter uitkomt. Ze kunnen kleiner, minder diep of juist groter. Ook kunnen we de plaatsing van de afvoer naar uw persoonlijke wensen aanpassen. Een aantal voorbeelden vindt u op onze website.

Natuurstenen wastafel

Voor een natuurstenen wastafel bent u bij Giquadro aan het juiste adres. Al onze natuurstenen wastafels zijn leverbaar in zwart graniet, Belgisch hardsteen en wit composiet quartz. Het werken met natuurproducten maakt een badkamer tot een warme en rustgevende ruimte. Kleuren en structuren zorgen ervoor dat elke natuurstenen wastafel uniek is. Kijk voor inspiratie voor uw natuurstenen wastafel op de collectiepagina.

 

PURE DESIGN. FROM A SINGLE BLOCK OF STONE.

 

Dit is ons motto. Uw natuurstenen wastafel wordt uit één blok steen gehouwen, geen kans op lekkage of verkleuring van lijmranden. Wij frezen aan de onderkant zo veel mogelijk steen weg van uw natuurstenen wastafel om ruimte te maken voor de beugels en het gewicht beperkt te houden. Van het blok steen blijft uiteindelijk maar éénderde over als natuurstenen wastafel.

 

De materialen:

 

Graniet is ontstaan door stolling van het magma aan de onderzijde van de aardkorst op de scheiding van vloeibaar en vast. Dit is geleidelijk afgekoeld en onder grote, maar constante druk ontstaan. Het magma heeft zeer rustig kunnen uitkristalliseren. Dit maakt dat dit graniet een zeer gelijkmatige kristalstructuur heeft.

 

Belgisch hardsteen wordt ook wel Blauwsteen of Arduin genoemd. Dit gesteente heeft een ongeëvenaarde klasse. De fossielen die in het gesteente zitten, geven het een ongekende schoonheid en bewijzen dat het
duizenden jaren oud is.

 

Composiet quartz is een industrieel steen en bestaat tot 93% uit quartz met een hoogwaardige polymeer-lijm en kleurstof als toevoeging. Het geheel wordt samengeperst onder zeer hoge druk en temperatuur tot dichte blokken. Na uitharding is dit materiaal bijzonder geschikt voor toepassing in keuken en badkamer.

hardstenen wasbak - hardstenen wastafel - natuurstenen wastafel - natuurstenen wasbak - badkamer wastafel - design wastafel - granieten wasbak - wastafel op maat - moderne wastafel - design badkamer - quartz wastafel - quartz wasbak - vierkante wastafel - vierkante wasbak - badkamer wasbak - badkamermeubelen - stenen waskom - design sanitair - sitemap