Quadro serie

De Quadro serie bestaat uit vierkante en rechthoekige ontwerpen waarbij de vormen en het lijnenspel een gebalanceerd en uitdagend geheel vormen. De wastafels worden opgehangen met RVS muurbeugels, deze verdwijnen geheel onder de wastafel, zo lijkt de wastafel als een puur brok steen uit de wand te komen. Het water vloeit via de naden langs de tegel op natuurlijke wijze weg.

Flatline serie

De Flatline serie bestaat uit platte wastafels met een strak en minimalistisch design. De muurbeugels verdwijnen geheel onder de wastafel, wat een bijna surrealistisch voorkomen geeft. Het water vloeit op natuurlijke wijze weg, via de naden van een iets verzonken tegel. Alle Flatline wastafels hebben een waterslot ingebouwd, dus een sifon is niet meer nodig.

 

CrossOver serie

De wastafels uit de CrossOver serie zijn een samensmelting van de Quadro en Flatline ontwerpen. Het is een wastafel met een vlak gedeelte zoals de Flatline, maar met een verdiepte wasbak zoals de Quadro serie. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle CrossOver wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Bowl serie

De Bowl serie is onze nieuwste wastafel serie. Het combineerd onze bekende vierkante ontwerpen met meer organische vormen. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle Bowl wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Custom design 

Giquadro specialiseert zich in maatwerk. Naast onze standaard Quadro, Flatline en CrossOver series kunnen we ook uw eigen ontwerp maken, of zijn uw aanpassingen op onze ontwerpen mogelijk. Zo kunnen we onze standaard wastafels in de maat maken die u beter uitkomt. Ze kunnen kleiner, minder diep of juist groter. Ook kunnen we de plaatsing van de afvoer naar uw persoonlijke wensen aanpassen. Een aantal voorbeelden vindt u op onze website.

Quartz wasbak

Giquadro levert quartz wasbakken in verschillende modellen, kleuren en maten. Voor de quartz wasbak gebruiken we materiaal van de firma Diresco. Dit quartz materiaal is van zeer hoge kwaliteit. Onder hoge druk en temperatuur wordt het materiaal, een mix van 93% quartz, hars en pigment, gevormd tot een dichte steen. De quartz wasbakken worden vervolgens uit dit materiaal gemaakt. Er wordt niet met een mal gewerkt, hierdoor zijn aanpassingen in het ontwerp van uw quartz wasbak zeer goed mogelijk.

 

Onze collectie quartz wasbakken vindt u op de collectie pagina. Inspiratie voor een quartz wasbak op maat kunt u vinden op de maatwerk pagina. Onze quartz wasbakken verkopen we via een dealer netwerk in binnen en buitenland. U vindt onze dealers via de dealer pagina.

 

Ook natuurstenen wasbakken leveren we in vele soorten en maten. Hoewel een quartz wasbak makkelijker is in het onderhoud, geeft natuursteen net dat extra stukje sfeer in uw badkamer. Standaard zijn alle wasbakken leverbaar in zwart graniet en Belgisch hardsteen en quartz. Alle wasbakken worden uit één stuk steen gehouwen. Ook quartz wasbakken worden zwevend aan de muur bevestigd.

 

Bijpassende stenen tableaus zijn leverbaar in alle materialen, deze tableaus zijn 6cm dik en worden zwevend onder of naast de quartz wasbakken geplaatst. Verlangt u meer opbergruimte dan zijn er diverse lademeubels en kolomkasten leverbaar.

hardstenen wasbak - hardstenen wastafel - natuurstenen wastafel - natuurstenen wasbak - badkamer wastafel - design wastafel - granieten wasbak - wastafel op maat - moderne wastafel - design badkamer - quartz wastafel - quartz wasbak - vierkante wastafel - vierkante wasbak - badkamer wasbak - badkamermeubelen - stenen waskom - design sanitair - sitemap