Quadro serie

De Quadro serie bestaat uit vierkante en rechthoekige ontwerpen waarbij de vormen en het lijnenspel een gebalanceerd en uitdagend geheel vormen. De wastafels worden opgehangen met RVS muurbeugels, deze verdwijnen geheel onder de wastafel, zo lijkt de wastafel als een puur brok steen uit de wand te komen. Het water vloeit via de naden langs de tegel op natuurlijke wijze weg.

Flatline serie

De Flatline serie bestaat uit platte wastafels met een strak en minimalistisch design. De muurbeugels verdwijnen geheel onder de wastafel, wat een bijna surrealistisch voorkomen geeft. Het water vloeit op natuurlijke wijze weg, via de naden van een iets verzonken tegel. Alle Flatline wastafels hebben een waterslot ingebouwd, dus een sifon is niet meer nodig.

 

CrossOver serie

De wastafels uit de CrossOver serie zijn een samensmelting van de Quadro en Flatline ontwerpen. Het is een wastafel met een vlak gedeelte zoals de Flatline, maar met een verdiepte wasbak zoals de Quadro serie. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle CrossOver wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Bowl serie

De Bowl serie is onze nieuwste wastafel serie. Het combineerd onze bekende vierkante ontwerpen met meer organische vormen. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle Bowl wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Custom design 

Giquadro specialiseert zich in maatwerk. Naast onze standaard Quadro, Flatline en CrossOver series kunnen we ook uw eigen ontwerp maken, of zijn uw aanpassingen op onze ontwerpen mogelijk. Zo kunnen we onze standaard wastafels in de maat maken die u beter uitkomt. Ze kunnen kleiner, minder diep of juist groter. Ook kunnen we de plaatsing van de afvoer naar uw persoonlijke wensen aanpassen. Een aantal voorbeelden vindt u op onze website.

Quartz wastafel

Naast natuurstenen wastafels bent u bij Giquadro ook aan het goede adres voor uw quartz wastafel. Giquadro levert quartz wastafels in verschillende kleuren en modellen. Hoewel natuursteen een extra dimensie geeft aan uw badkamer, de structuren in het natuursteen zorgen ervoor dat elke wastafel uniek is, kiezen toch steeds meer consumenten voor het industriële steen, het composiet quartz.

 

Een quartz wastafel vergt nu eenmaal minder onderhoud dan een natuurstenen wastafel. Doordat het composiet quartz materiaal voor 93% uit quartz steen bestaat met een toevoeging van hars en pigment, voelt het als echt steen. Ook heeft het de uitstraling van echt steen. Onder grote druk en hoge temperatuur wordt het materiaal zo verdicht dat vervuiling vrijwel geen kans heeft om in het materiaal te trekken. Een quartz wastafel is beter bestand tegen invloeden van schoonmaak middelen, make up etc.

 

Omdat de quartz wastafel van Giquadro zwevend en met muurbeugels, die niet zichtbaar zijn, opgehangen wordt, kiezen we er ook voor om onze bijpassende ladekasten als zwevende elementen aan te bieden. Dit past in onze design filosofie en complementeert de opstelling met de quartz wastafel tot een uniek geheel.

 

Op onze collectie pagina vindt u voorbeelden van onze quartz wastafels. Alle Giquadro modellen zijn leverbaar uit quartz. Uiteraard is maatwerk ook zeer goed mogelijk. Kijk voor inspiratie voor een quartz wastafel op maat op onze maatwerk pagina’s. Indien u vragen heeft kunnen onze diverse verkooppunten in het land u helpen of u neemt direct contact met ons op. U kunt ons bereiken via de contact pagina.

hardstenen wasbak - hardstenen wastafel - natuurstenen wastafel - natuurstenen wasbak - badkamer wastafel - design wastafel - granieten wasbak - wastafel op maat - moderne wastafel - design badkamer - quartz wastafel - quartz wasbak - vierkante wastafel - vierkante wasbak - badkamer wasbak - badkamermeubelen - stenen waskom - design sanitair - sitemap