Quadro serie

De Quadro serie bestaat uit vierkante en rechthoekige ontwerpen waarbij de vormen en het lijnenspel een gebalanceerd en uitdagend geheel vormen. De wastafels worden opgehangen met RVS muurbeugels, deze verdwijnen geheel onder de wastafel, zo lijkt de wastafel als een puur brok steen uit de wand te komen. Het water vloeit via de naden langs de tegel op natuurlijke wijze weg.

Flatline serie

De Flatline serie bestaat uit platte wastafels met een strak en minimalistisch design. De muurbeugels verdwijnen geheel onder de wastafel, wat een bijna surrealistisch voorkomen geeft. Het water vloeit op natuurlijke wijze weg, via de naden van een iets verzonken tegel. Alle Flatline wastafels hebben een waterslot ingebouwd, dus een sifon is niet meer nodig.

 

CrossOver serie

De wastafels uit de CrossOver serie zijn een samensmelting van de Quadro en Flatline ontwerpen. Het is een wastafel met een vlak gedeelte zoals de Flatline, maar met een verdiepte wasbak zoals de Quadro serie. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle CrossOver wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Bowl serie

De Bowl serie is onze nieuwste wastafel serie. Het combineerd onze bekende vierkante ontwerpen met meer organische vormen. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle Bowl wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Custom design 

Giquadro specialiseert zich in maatwerk. Naast onze standaard Quadro, Flatline en CrossOver series kunnen we ook uw eigen ontwerp maken, of zijn uw aanpassingen op onze ontwerpen mogelijk. Zo kunnen we onze standaard wastafels in de maat maken die u beter uitkomt. Ze kunnen kleiner, minder diep of juist groter. Ook kunnen we de plaatsing van de afvoer naar uw persoonlijke wensen aanpassen. Een aantal voorbeelden vindt u op onze website.

Stenen waskom

Stenen waskommen zijn er in vele vormen en maten. Giquadro levert haar waskommen uit steen in drie materialen en twee vormen.

 

Op deze eerste foto ziet u een stenen waskom uit Belgisch blauwsteen. Dit model, Bowl 36 genaamd, behoort tot de Bowl serie. Dit cilinder vormige model is gemaakt uit één blok Belgisch hardsteen. Onderin de cilinder is een RVS afvoer gemonteerd met een ingebouwd waterslot. Hierdoor is een sifon niet meer nodig in de stenen waskommen van Giquadro. De RVS afvoer wordt vervolgens afgedekt met een stenen tegel uit hetzelfde materiaal. Het water vloeit op stijlvolle wijze via de naden van de tegel weg.

 

De volgende waskom uit steen is meer komvormig dan de Bowl 36. Dit model, de Bowl 46, behoort ook tot de Bowl serie. Het model hier afgebeeld is uit één blok zwart graniet gemaakt. Ook bij deze stenen waskom wederom het verdekte afvoersysteem.

 

Het derde materiaal is composiet quartz, zoals hier afgebeeld. Alle stenen waskommen van Giquadro zijn te plaatsen op onze stenen tableaus. Doordat de afvoer niet onder het tableau uit steekt blijft er maximale ruimte over om bijvoorbeeld uw handdoeken stijlvol op te bergen. De tableaus die wij Tables noemen zijn aan de onderkant uitgehold om ruimte te creëren voor RVS muurbeugels, zodat deze niet zichtbaar zijn, bovendien wordt het gewicht van de combinatie flink vermindert. Aanpassingen aan bestaande badkamerwanden zijn dan ook meestal niet nodig.

 

 

 

 

 

 

 

hardstenen wasbak - hardstenen wastafel - natuurstenen wastafel - natuurstenen wasbak - badkamer wastafel - design wastafel - granieten wasbak - wastafel op maat - moderne wastafel - design badkamer - quartz wastafel - quartz wasbak - vierkante wastafel - vierkante wasbak - badkamer wasbak - badkamermeubelen - stenen waskom - design sanitair - sitemap