Quadro serie

De Quadro serie bestaat uit vierkante en rechthoekige ontwerpen waarbij de vormen en het lijnenspel een gebalanceerd en uitdagend geheel vormen. De wastafels worden opgehangen met RVS muurbeugels, deze verdwijnen geheel onder de wastafel, zo lijkt de wastafel als een puur brok steen uit de wand te komen. Het water vloeit via de naden langs de tegel op natuurlijke wijze weg.

Flatline serie

De Flatline serie bestaat uit platte wastafels met een strak en minimalistisch design. De muurbeugels verdwijnen geheel onder de wastafel, wat een bijna surrealistisch voorkomen geeft. Het water vloeit op natuurlijke wijze weg, via de naden van een iets verzonken tegel. Alle Flatline wastafels hebben een waterslot ingebouwd, dus een sifon is niet meer nodig.

 

CrossOver serie

De wastafels uit de CrossOver serie zijn een samensmelting van de Quadro en Flatline ontwerpen. Het is een wastafel met een vlak gedeelte zoals de Flatline, maar met een verdiepte wasbak zoals de Quadro serie. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle CrossOver wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Bowl serie

De Bowl serie is onze nieuwste wastafel serie. Het combineerd onze bekende vierkante ontwerpen met meer organische vormen. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle Bowl wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Custom design 

Giquadro specialiseert zich in maatwerk. Naast onze standaard Quadro, Flatline en CrossOver series kunnen we ook uw eigen ontwerp maken, of zijn uw aanpassingen op onze ontwerpen mogelijk. Zo kunnen we onze standaard wastafels in de maat maken die u beter uitkomt. Ze kunnen kleiner, minder diep of juist groter. Ook kunnen we de plaatsing van de afvoer naar uw persoonlijke wensen aanpassen. Een aantal voorbeelden vindt u op onze website.

Vierkante wasbak

Giquadro heeft in haar assortiment vele vierkante wasbakken. De eerste wasbak serie die Giquadro ontwierp, was de Quadro-serie. Wat letterlijk betekent vierkante wasbak. Intussen zijn wasbakken in het vierkant in vele maten en materialen verkrijgbaar. Op onze collectie pagina kunt u ideeën opdoen.

 

Giquadro biedt in haar producten 4 series.

 

De QUADRO-serie bestaat uit vierkante wasbakken en rechthoekige ontwerpen waarbij de vormen en het lijnenspel een gebalanceerd en uitdagend geheel vormen. De wasbakken worden opgehangen met RVS muurbeugels, die vrijwel volledig onder de wastafel verdwijnen. Zo lijkt de vierkante wasbak als een puur brok steen uit de wand te komen. Het water vloeit via de naden op stijlvolle wijze weg. Alle accessoires zijn in RVS uitgevoerd.

 

De FLATLINE-serie  is een platte wasbak met een strak en minimalistisch design. Het water loopt via de naden, van de 1 cm verzonken tegel, weg. Alle accessoires zijn in RVS uitgevoerd. De ophangbeugels zijn niet zichtbaar wat deze wasbak in het vierkant een bijna surrealistisch voorkomen geeft.

 

De CROSSOVER-serie is een samensmelting van de twee eerdere ontwerpen. Het is een ook een vierkante wasbak met en vlak afleg gedeelte zoals de Flatline, maar met een verdiepte wasbak zoals de Quadro serie. Uiteraard heeft deze wasbak de onzichtbare afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de eerdere ontwerpen van Giquadro. Beide series zijn leverbaar in de kleuren zwart, wit en Belgisch hardsteen.

 

De BOWL-serie is ons nieuwste ontwerp. In deze serie combineren we een ronde vorm met onze bekende vierkante en rechthoekige ontwerpen. De verborgen afvoer en muurbeugels zorgen ervoor dat ook deze serie als één blok steen uit de wand lijkt te komen.

hardstenen wasbak - hardstenen wastafel - natuurstenen wastafel - natuurstenen wasbak - badkamer wastafel - design wastafel - granieten wasbak - wastafel op maat - moderne wastafel - design badkamer - quartz wastafel - quartz wasbak - vierkante wastafel - vierkante wasbak - badkamer wasbak - badkamermeubelen - stenen waskom - design sanitair - sitemap