Quadro serie

De Quadro serie bestaat uit vierkante en rechthoekige ontwerpen waarbij de vormen en het lijnenspel een gebalanceerd en uitdagend geheel vormen. De wastafels worden opgehangen met RVS muurbeugels, deze verdwijnen geheel onder de wastafel, zo lijkt de wastafel als een puur brok steen uit de wand te komen. Het water vloeit via de naden langs de tegel op natuurlijke wijze weg.

Flatline serie

De Flatline serie bestaat uit platte wastafels met een strak en minimalistisch design. De muurbeugels verdwijnen geheel onder de wastafel, wat een bijna surrealistisch voorkomen geeft. Het water vloeit op natuurlijke wijze weg, via de naden van een iets verzonken tegel. Alle Flatline wastafels hebben een waterslot ingebouwd, dus een sifon is niet meer nodig.

 

CrossOver serie

De wastafels uit de CrossOver serie zijn een samensmelting van de Quadro en Flatline ontwerpen. Het is een wastafel met een vlak gedeelte zoals de Flatline, maar met een verdiepte wasbak zoals de Quadro serie. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle CrossOver wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Bowl serie

De Bowl serie is onze nieuwste wastafel serie. Het combineerd onze bekende vierkante ontwerpen met meer organische vormen. Deze wastafels hebben ook de verborgen afvoer, het zwevende ophangsysteem en de rechte hoeken zoals de andere ontwerpen van Giquadro. Alle Bowl wastafels hebben een waterslot ingebouwd.

Custom design 

Giquadro specialiseert zich in maatwerk. Naast onze standaard Quadro, Flatline en CrossOver series kunnen we ook uw eigen ontwerp maken, of zijn uw aanpassingen op onze ontwerpen mogelijk. Zo kunnen we onze standaard wastafels in de maat maken die u beter uitkomt. Ze kunnen kleiner, minder diep of juist groter. Ook kunnen we de plaatsing van de afvoer naar uw persoonlijke wensen aanpassen. Een aantal voorbeelden vindt u op onze website.

Wastafel op maat

Giquadro is de specialist voor uw wastafel op maat. Wij kunnen uw wastafel op maat maken uit zwart natuursteen, Belgisch hardsteen of uit wit composiet quartz. Wij kunnen een wastafel uit de Quadro serie, de Flatline serie, de CrossOver serie of de Bowl serie naar uw wensen aanpassen. Uw wastafel op maat kan groter, kleiner, dikker, dunner dieper of juist ondieper worden, al naar gelang uw wensen.

 

Uiteraard kunnen we ook uw wastafel op maat totaal naar eigen ontwerp maken. U kunt gebruik maken van de unieke Giquadro afvoeren en onze ophang beugels. Echter, wij werken voor deze afvoeren en beugels met een aantal standaard maten. Een overzicht van deze maatvoeringen kunt u bij ons opvragen. Binnen dit Giquadro concept is uw creativiteit de enige limiet.

 

Uiteraard kunnen we ook een wastafel op maat met een traditioneel afvoer met putje maken. Of uw wastafel op maat geschikt maken voor uw bestaande of maatwerk onderkast. Dan bent u niet gebonden aan de Giquadro afvoeren en ophang beugels. Als u het kunt bedenken, kunnen wij het, mits technisch mogelijk, voor u maken. 

 

U dealer overlegt graag met u de mogelijkheden en adviseert u over prijs en levertijd. Een verkooppunt bij u in de buurt kunt u vinden via onze verkoop punten pagina. Kijk voor inspiratie voor een wastafel op maat op onze maatwerk pagina’s.

hardstenen wasbak - hardstenen wastafel - natuurstenen wastafel - natuurstenen wasbak - badkamer wastafel - design wastafel - granieten wasbak - wastafel op maat - moderne wastafel - design badkamer - quartz wastafel - quartz wasbak - vierkante wastafel - vierkante wasbak - badkamer wasbak - badkamermeubelen - stenen waskom - design sanitair - sitemap